Roos Diervoeders
 


 

 

Ons assortiment geeft u volop keus in voeding en hebben we een ruim aanbod van bekende merken in groot- en/of kleinverpakking. Ook voor  vogelspray, vogelsticks, vogelgrit en schelpenzand bent u bij ons aan het juiste adres.


Mocht een product niet op voorraad zijn dan kunnen we het vaak voor u bestellen. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

 

Kasper Faunafood is het merk waaronder Arie Blok Diervoeding een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige voeders voor hobbydieren, gezelschapsdieren en exotische dieren op de markt brengt in binnen- en buitenland. In de afgelopen decennia hebben vele hobbyisten, maar zeker ook de meer beroepsmatige gebruikers zoals dierentuinen, kwekers en fokkers, met voeders van Kasper Faunafood de beste resultaten bereikt met hun dieren.

 

 

HAVENS levert producten voor knaagdieren in zakgoed, speciaal voor hobby en sportfokkerij. Deze producten worden met de juiste zorg samengesteld en bereid. Een verkeerde samenstelling van de in het voer aanwezige eiwitten (ook wel 'aminozuren' genoemd) leiden tot groei- en conditieproblemen. Dat is ongewenst; niet alléén in de professionele houderij, maar natuurlijk juist ook in de sportfokkerij.

 


Garvo
heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten. Garvo is LEVEN en inspireert mens en dier.
Garvo ontwikkelt, produceert en verkoopt diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van het leven ervaren
terug naar productoverzicht  

 

 

 

Roos Diervoeders, Hoofdweg 1082, 2153 LN Nieuw Vennep   Telefoon: 0252-672200   Fax: 0252-687881    info@roosdiervoeders.nl   Copyright © Roos Diervoeders    Disclaimer