Roos Diervoeders
 


 

 

De compleet nieuwe Krone BiG Pack 870 HDP XC MultiBale

Deze nieuwe Krone pers draait bij Roos diervoeders in Nieuw-Vennep en maakt kleine balen van 80 cm breed en 70 cm hoog met de mogelijkheid van MultiBale kleine pakjes. De vervanger van de kleine pakjes pers ! Deze kleinere balen zijn uitstekend geschikt om kleinere porties hooi en voordroog te voeren.  Zo kun je bv kleine voordroog balen maken van 120 cm lang (120 x 70 x 120 cm). Uniek is dat de pers 5 dubbele knopers heeft ipv 4 zoals normaal.
Daarom heeft de KRONE BP 870 ook de mogelijkheid om kleine MultiBale pakjes te maken in een grote baal. Bijvoorbeeld een baal van 160 cm lang met 5 kleine pakjes van ca 30 cm, uitermate handig om kleine porties te voeren. Deze kleine baaltjes 80 x 70 x 30 cm zijn gemakkelijk met de hand te hanteren.
Daarbij maakt de pers pakken met 3 touwen om de complete baal en 2 touwtjes om de kleine MultiBale pakjes in deze grote baal.
 
Tegelijkertijd heeft deze pers een vergelijkbare capaciteit als een normale grootpakpers op het veld. Dus het gemak en capaciteit van grote balen in het veld gecombineerd met het gemak van kleine baaltjes bij het voeren en verwerken.  Op de foto’s zie je de MultiBale balen; waarbij op 2 foto’s de grote baal is losgesneden en de kleine MultiBale pakjes overblijven. Hiervan is weer 1 klein pakje los gemaakt om te laten zien hoe deze gemakkelijk uit elkaar te nemen is omdat het gewas in porties gesneden is.
 
-        KRONE BP 870 HDP XC MultiBale
-        Pakmaat 80 x 70
-        Aangedreven gewasrol
-        EasyFlow curvebaanloze pick-up
-        Unieke KRONE VFS voorkamer
-        XC snijinrichting
-        HDP; High Density Pers; groter vliegwiel- zwaardere aandrijving en langer perskanaal,  om evt. zware pakken te kunnen maken
-        5 dubbele knopers ipv 4
-        MultiBale; tot 30 cm kleine pakjes in 1 groter pak (80 x 70 x 30 cm !)

 

 Nieuw: Voor tuinvogels, mezenbollen , pindaslingers e.d.
In de winter is het voor onze tuinvogels moeilijk om aan voldoende voedsel te komen. Ook Roosdiervoeders wil hen de winter door helpen.
Wij hebben dit winterseizoen mezenbollen, pindaslingers en voedersilo's in ons assortiment tegen zeer betaalbare prijzen.

Voor de winter hebben de (meeste) vogels een vetreserve opgebouwd door extra veel te eten. Echter raken de vogels bij strenge winters al gauw door deze vetreserve heen. Bij hevige sneeuwval wanneer een groot deel van het voedsel onbereikbaar wordt kan er voor de vogels een gevaarlijke situatie ontstaan. Het zoeken naar voedsel is immers veruit de belangrijkste bezigheid van vogels om te overleven. Met een lichaamstemperatuur van meer dan 40į C hebben ze veel calorieŽn nodig, vooral de kleinere vogelsoorten. Een koolmees bijvoorbeeld verorbert elke dag ongeveer haar eigen gewicht aan voedsel.

Het landschap is in grote delen van het land en de steden zodanig dat hulp van de mens geen overbodige luxe is.

Naast het genoegen om een in moeilijkheden verkerende vogels te helpen, is het een deugd om diverse vogelsoorten te observeren en te herkennen wanneer ze de voedertafel bezoeken.

 Nieuwbouw een feit!

In het voorjaar van 2011 is er een nieuwe loods gebouwd om alle producten op het eigen terrein te kunnen opslaan. Bij deze loods is tevens een weegbrug geplaatst om de door ons aangekochte producten te wegen. Wij bieden u nu ook de mogelijkheid, om de door ons verkochte producten, op gewicht aan u te leveren.

Klik op foto's

 

 

 

 
Nieuw in ons assortiment!

In onze winkel hebben wij een aantal nieuwe producten in ons assortiment opgenomen, waaronder:

    * Canifirst hondenvoer, van pup tot volwassen hond
    * Atex daasspray, de NR 1 van Nederland
 
   * Likstenen zout/mineralen/sporen 2 of 10 kg
    * Vitasporal vitaminenpasta

 

Voor meer informatie, breng een bezoek aan onze winkel! 
 

 

Roos Diervoeders, Hoofdweg 1082, 2153 LN Nieuw Vennep   Telefoon: 0252-672200   Fax: 0252-687881    info@roosdiervoeders.nl   Copyright © Roos Diervoeders    Disclaimer