Kruidenhooi, wat is daar nu zo bijzonder aan?

De geur, de smaak, de voedingswaarde en de constante exclusieve kwaliteit. Paarden zijn dol op dit smakelijke natuurproduct waarin vele gedroogde kruiden zijn opgenomen. Het is uniek qua samenstelling en geur. Als u eenmaal dit hooi heeft gebruikt, wilt u en uw paard niets anders meer!

Het kruidenhooi wordt voor ons gewonnen in de bergweidegebieden van onze Oosterburen en Frankrijk. In deze weiden staat een variŽteit aan kruiden en grassen. Het gaat hier niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit die van het land wordt gehaald. De boeren gebruiken dan ook geen organische mest of kunstmest om de productie te verhogen. Zij kiezen bewust voor een lagere opbrengst van een “puur” product van een hoge kwaliteit. Paarden zijn dol op dit hooi. Als kruideneter waren ze van oudsher de hele dag op zoek naar verschillende kruiden om zo voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit hooi is vrij van Jacobskruiskruid.

Voor elke hooisoort kunt u kiezen uit kleine of grote balen.
 

 

 

 

Klik op foto's

 

Roos Diervoeders, Hoofdweg 1082, 2153 LN Nieuw Vennep   Telefoon: 0252-672200   Fax: 0252-687881    info@roosdiervoeders.nl   Copyright © Roos Diervoeders    Disclaimer