Ons assortiment geeft u volop keus in voeding en hebben we een ruim aanbod van bekende merken in groot- en/of kleinverpakking. Ook voor vlooien- en wormbestrijdingsartikelen, kattenbakkorrels, voerbakjes, krabplanken en vervoersmanden bent u bij ons aan het juiste adres.


Mocht een product niet op voorraad zijn dan kunnen we het vaak voor u bestellen. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

 

Met Royal Canin Health kattenvoer krijgt uw kat voeding op maat, perfect aangepast aan levensstijl, leeftijd en sensibiliteit. Royal Canin Care kattendroogvoer biedt gezonde voeding speciaal voor katten met gevoeligheden en Royal Canin Breed is het voedingsprogramma voor raskatten. Royal Canin kattenvoer bevordert zo een lang leven en de gezondheid van uw kat.

Gezondheid betekent veel meer dan niet ziek zijn. Een kerngezonde kat zit lekker in zijn vel en voelt zich geborgen. Hij speelt enthousiast, knuffelt liefdevol met zijn baasje en geniet van zijn eten, vooral als dit lekker en evenwichtig is. Kortom, een kerngezonde kat is niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk vitaal.

WHISKAS® wil met een uitgebreid assortiment aan lekkere en gezonde kattenvoeding bijdragen aan de gezondheid, het welzijn en geluk van je kat. Het merk WHISKAS® staat hierbij garant voor eersteklas kwaliteit.

 

terug naar productoverzicht

 

 

 

 

Roos Diervoeders, Hoofdweg 1082, 2153 LN Nieuw Vennep   Telefoon: 0252-672200   Fax: 0252-687881    info@roosdiervoeders.nl   Copyright © Roos Diervoeders    Disclaimer