Ons assortiment geeft u volop keus in voeding en hebben we een ruim aanbod van bekende merken in groot- en/of kleinverpakking. Ook voor vlooien- en wormbestrijdingsartikelen, kluiven, snacks, hondenkoekjes, voerbakken en speeltjes bent u bij ons aan het juiste adres.


Mocht een product niet op voorraad zijn dan kunnen we het vaak voor u bestellen. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

 

Royal Canin respecteert de hond voor wat hij is: een dier en geen mens. Een hond denkt niet in smaakjes. Natuurlijk moet de brok lekker smaken; anders wordt hij niet gegeten! Deze smakelijkheid garanderen wij door alleen de beste kwaliteit ingrediënten te gebruiken, bijvoorbeeld alleen vlees dat voor menselijke consumptie geschikt is.
Eukanuba hondenvoer is een premium voer dat alle voedingsstoffen bevat die een hond nodig heeft. De "Dental Care Formula" van Eukanuba hondenvoer zorgt voor gezonde tanden. Eukanuba hondenvoer is gemaakt zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

 

 

Dommelsche Watermolen hondenvoer

Dommelsche Watermolen heeft een compleet assortiment hondenvoer: hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Zonder torenhoge marketingbudgetten kunnen wij prijzen hebben die tientallen procenten lager liggen dan de diverse bekende Premium merken.  Waarom zou u teveel betalen als u bij Dommelsche Watermolen kunt kiezen uit voer dat goed is en ook nog eens een scherpe prijs kent.
 

 

 

terug naar productoverzicht

 

 

 

Roos Diervoeders, Hoofdweg 1082, 2153 LN Nieuw Vennep   Telefoon: 0252-672200   Fax: 0252-687881    info@roosdiervoeders.nl   Copyright © Roos Diervoeders    Disclaimer