Diervoeders

Als diervoeders hebben we voeders voor o.a.
 

- Paarden - Pluimvee
- Runderen  - Siervogels
- Schapen - Katten
- Geiten - Honden
- Knaagdieren  

                                               
Naast deze voeders hebben wij van oudsher al de granen en granenmixen die we op het land zelf verbouwen, oogsten en verwerken tot een volledig diervoeder.

Zo zijn bij ons de volgende graansoorten verkrijgbaar;  gepunte en geplette haver zowel de blanke- als de zwarte haver, gerst, tarwe maar ook hele of gebroken ma´s. De granen zijn apart leverbaar in zakken van 25 kg, zowel in bigbags als los gestort. Ook maken wij voor u onze eigen mengsels zoals een granen mix. Deze mixen worden zelf samengesteld en verpakt.  Tijdens het verpakken wordt het graan met ma´skiemolie gesprayd om het stuiven tegen te gaan en voor een mooiere glans op de vacht van uw paard.


Bij de granenmixen kunnen wij ook een vitaminenbrok toevoegen zodat het een volledig voer wordt, en het wel of niet in combinatie met uw paardenbrok gevoerd kan worden.

Wij kiezen juist voor een vitaminenbrok omdat er  geen stof of supplementen aan het graan toegevoegd zijn en blijft het een voer wat vrijwel stofvrij is.  

 

Naast onze eigen diervoeders zijn wij dealer van PAVO, Equiral, Hugho, Equifirst, Masters, Van Gorp,  Marstall, Havens, Subli en Cavalor diervoeders producten. Op deze manier hebben we een breed assortiment aan paardenvoeders. Van hardvoer tot brok en mŘesli's.

 

 

 

 

Roos Diervoeders, Hoofdweg 1082, 2153 LN Nieuw Vennep   Telefoon: 0252-672200   Fax: 0252-687881    info@roosdiervoeders.nl   Copyright ę Roos Diervoeders    Disclaimer